„Toată ziua dreptul miluieşte şi împrumută şi seminţia lui binecuvântată va fi” Psalmul 36, 26

 

„Fericiți cei milostivi, că aceia se vor milui” Matei 5, 7

 

 

           Dragi creștini de pretutindeni,

 

           Cu ajutorul lui Dumnezeu, în luna ianuarie anul 2019, s-a început viața monahală în mănăstirea cu hramurile Acoperământul Maicii Domnului și Sfântul Ioan Iacob de la Neamț mutată din statul New York în localitatea Allegan, statul Michigan.

           Când Mănăstirea a cumpărat proprietatea din Allegan de la Catedrala Sfinții Împărați Constantin și Elena nu au fost suficienți bani pentru a plăti întreaga sumă și de aceea Mănăstirea încă mai este datoare Catedralei. Mai sunt necesari aproximativ 70.000$ pentru achitarea datoriei.

           Cu binecuvântarea Părintelui nostru Mitropolit Nicolae, vă invităm și vă rugăm să participați la susținerea acestui sfânt locaș de rugăciune pentru ca frații români plecați departe de țară să-și regăsească rădăcinile spirituale și noblețea duhovnicească în atmosfera unei mănăstiri ca pe plaiurile românești, iar cei de alte neamuri și credințe să poată descoperi bucuria vieții în Hristos așa cum este ea trăită în comunitățile de dragoste și frățietate ale așezămintelor monahale. Prin donația dumneavoastră puteți deveni ctitori la prima și, deocamdată, singura mănăstire de maici din Mitropolia Ortodoxă Română a celor două Americi.

           A sprijini o mănăstire este o ocazie rară, plină de multe binecuvântări! Când susținem ridicarea unei sfinte mănăstiri spre slava Domnului nostru Iisus Hristos este o binecuvântare, în primul rând, pentru sufletul și mântuirea noastră! De rugăciunile neîncetate ale viețuitorilor mănăstirii vor beneficia familia, rudele și prietenii, precum și sufletele celor dragi ai noștri adormiți întru Domnul. De asemenea, copiii noștri și generațiile viitoare se vor bucura prin jertfa noastră de acum, de acest sfânt locaș unde oamenii se pot apropia de Tatăl ceresc și pot aprofunda sensul vieții într-o atmosferă înmiresmată duhovnicește de rugăciune, studiu și muncă în mijlocul naturii.

           Ne puteți ajuta mult și răspândind vestea despre această nouă mănăstire tuturor celor apropiați!

           Vă mulțumim pentru bunăvoința de a sprijini această mănăstire închinată Maicii Domnului și ne rugăm ca Preacurata Fecioară să vă acopere de tot răul cu sfântul ei acoperământ și Sfântul Ioan Iacob să mijlocească înaintea Preasfintei Treimi pentru mântuirea sufletelor frățiilor voastre!

 

 

***

       

You can now make a tax deductible donation to the Protection of the Mother of God monastery either by credit/debit card or with your PayPal account. You can also send a check/money order to our address shown below.

 

Protection of the Mother of God Monastery

4160 102nd Ave, Allegan, MI, 49010

USA

 

 
 

Sfânta Xenia ajutând în taina nopții la construirea unei biserici